Integritetspolicy – insamling och användning av personlig information

Behandling av personuppgifter – så lever vi upp till avtalet

I samband med ditt köp från oss har du angett ett antal personuppgifter. Inklusive:

  • Ditt namn
  • Din adress
  • Din e-postadress
  • Ditt telefonnummer
  • Din betalningsinformation

Vi behandlar dessa personuppgifter i samband med hanteringen av ditt köp, eftersom det är nödvändigt för oss för att uppfylla vår del av kontraktet, och en begränsad period därefter, för att säkerställa att allt går som det ska. Så snart denna information / detta data inte längre behövs, raderas informationen / datat från vårt system.

Om du har beställt leverans, kommer information om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress att skickas till fraktbolaget för att de ska kunna leverera dina inköp.

Behandling av personuppgifter – samtycke

Om du har kryssat i rutan ”ja tack till nyhetsbrev” behandlar vi din e-postadress och informationen om ditt köp / din registrering hos oss ​​tills det inte längre är relevant. Detta kommer vi i praktiken att göra ända tills du meddelar oss att du inte längre vill få e-post från oss.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke. Du kan göra det antingen genom att använda länken längst ner i våra e-postmeddelanden eller genom att kontakta oss direkt via e-post och meddela att du inte längre vill få våra nyhetsbrev.

Datasäkerhet

Oavsett om vi behandlar dina personuppgifter i syfte att uppfylla ett avtal eller på grundval av ditt samtycke, behandlar vi alltid dina personuppgifter säkert och konfidentiellt i enlighet med gällande lag, inklusive personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen.

Din information kommer endast att användas för det syfte för vilken den samlades in och kommer att raderas när detta syfte är uppfyllt eller inte längre relevant.

Vi använder en tredje part för att behandla din betalningsinformation och hantera dina inköp med hjälp av vårt CRM-system.

Vi har ingått ett avtal angående databehandling med dessa leverantörer, vilket är vår garanti för att de arbetar i överensstämmelse med gällande lagar för skydd av dina personuppgifter.

Insyn, invändning, ändring, dataöverföring och radering

Du kan alltid kontakta oss för att ta reda på vilka av dina personuppgifter vi lagrar. Detta kan du göra genom att kontakta:

Australian Bodycare
CVR nr: 34226261
Trævænget 14
5492 – Vissenbjerg
Tel.: 50483037
E-post: mbm@australian–bodycare.com

Om det hittar fel i vår information kan du alltid be om att de korrigeras så att den blir korrekt, och du har rätt att få informationen i ett vanligt format (dataportabilitet). Om du vill göra ändringar eller föra över data är du också mycket välkommen att skriva till oss på ovanstående e-postadress.

Om du inte längre önskar att vi behandlar din personliga information eller om du vill begränsa behandlingen av dina personuppgifter, kan du skicka en begäran till den ovan nämnda e-postadressen.

Din information (förutom din e-postadress samt annann relevant information, om du har samtyckt till behandling i syfte att erhålla erbjudanden) kommer att raderas efter 5 år. Eftersom vi har obegränsad returrätt på produkterna lagrar vi data i 5 år efter att du har fått din produkt / tjänst.

Om du vill återkalla ditt samtycke till behandlingen av din e-postadress (så att vi kan skicka dig vårt nyhetsbrev och relevanta erbjudanden), kan det göras när som helst genom att klicka på en länk i ett nyhetsbrev. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter kan du göra detta till Datatillsynet på adressen Borgergade 28,5, 1300 Köpenhamn, telefon 33 19 32 00 e-post: dt@datatilsynet.dk.

Policy angående cookies

Kontaktinformation / utgivare

Australian BodyCare
CVR nr: 34226261
Trävingen 14
5492 – Vissenbjerg
Tel.: 50483037
E-post: mbm@australian-bodycare.com

Introduktion – för dig som besöker oss

Hos Australian Bodycare arbetar vi med cookies på vår hemsida för att ge dig en bättre upplevelse när du besöker vår hemsida och för att göra det enklare för dig.

Cookies är ett något komplext koncept, men i grunden är det små ”program” som samlar in data om ditt beteende på en viss webbplats. Vi använder det bland annat för att se hur många som har besökt vår hemsida och för att se hur många undersidor de besöker – för att göra användarupplevelsen bättre. Det finns många områden där du kan dra nytta av cookies när du hanterar en webbplats.

Dessutom samlar vi  in data från vår webbplats om du till exempel fyller i en kontaktformulär; då lagrar vi den här informationen så att vi kan använda den på rätt sätt: för att kunna ta kontakt med dig.

GDPR / Dataskyddsförordningen trädde i kraft den 25:e maj 2018 och vi gör vårt yttersta för att leva upp till denna och se till att dina uppgifter endast används för det du som du ger oss tillåtelse till.

Vi försöker vara så transparenta som möjligt för att ge dig en bra inblick i hur vi samlar in dina data, och hur vi hanterar datat.

Det är viktigt att du förstår att du alltid är välkommen att skriva till oss för att ställa frågor om vår cookie- och integritetspolicy.

Vad samlar vi in?

Vi samlar endast in de uppgifter som du personligen samtycker till när du besöker vår webbplats.

Vi kan fråga efter:

– ”Personuppgifter” – personuppgifter är uppgifter som kan användas för att identifiera dig som person eller som kan vara unika för dig. Det kan vara ditt namn, din e-postadress eller ditt telefonnummer.

– ”Övrig information” – det kan vara ditt företagsnamn, branschen du arbetar i eller vilken webbläsare du har besökt vår webbplats med.

– Som regel samlar vi inte in ”Känsliga data”. Det handlar om data om dina personliga attityder, religiösa övertygelser, ras eller etnicitet etc. Om vi ​​skulle göra det kommer vi på ett tydligt sätt att göra dig medveten om det innan du eventuellt delger oss sådan information.

Hur samlar vi in ​​dessa data?

Vi samlar in data på två olika sätt. Direkt och indirekt.

Direkt tillgång till dina uppgifter ger du oss exempelvis:

– Om du fyller i ett formulär på vår hemsida (oavsett vilket kommer datat lagras under en begränsad period)

– Om du skriver till oss via ev. chatt på webbplatsen

– Om du svarar på undersökningar eller liknande från oss

Indirekt samlar vi in data helt automatiskt när du besöker vår hemsida. Första gången du besökte vår hemsida (och många andra webbplatser) säger du ”OK” till att vi använder cookies. Dessa cookies hjälper till att samla in data om ditt beteende på vår hemsida och i relation till våra tjänster. Det kan till exempel vara:

– Trafikdata (digital)

– Plats

– Webbläsare

Dessutom samlar vi in en del ytterligare information för att föra statistik. Det är information som inte gör att vi kan identifiera dig som person, men som hjälper oss att veta hur många besökare vi har på vår webbplats, hur många personer som har kontaktat oss eller genomfört ett köp.

Vi kan inte identifiera individer med dessa data, de överförs bara till ett program som heter ”Google Analytics” som du kan läsa mer om här: Google Analytics

Om du någonsin vill ha en översikt över vilka cookies vi (och andra) använder kan du hitta guider för olika webbläsare här: Hantera cookies

Om du vill veta vilka cookies som ofta används kan du läsa mer på danishmedier.dk

Varför / hur använder vi den information vi samlar in?

Det kan finnas många anledningar till varför och hur vi använder de data som vi samlar in. Nedan följer några skäl.

  • För att skapa en bättre upplevelse på vår hemsida. Det kan vara att vi tittar på hur du beter dig på vår hemsida så att vi sedan kan uppdatera vår hemsida så att det blir lättare för dig att navigera på den.
  • Det kan vara att visa dig marknadsföring för en av våra produkter vid en annan tidpunkt eller i media. Omvänt kan det vara att utesluta dig från vår marknadsföring om du redan har köpt vår produkt.
  • För att kunna svara på din eventuella frågor till oss.
  • Att veta hur många dagliga, månatliga och årliga besökare vi har på vår hemsida.

Det finns många anledningar till varför vi samlar in data, men i princip handlar det alltid om att försöka göra vår verksamhet bättre, så att vi ständigt kan förbättra upplevelsen för våra kunder / våra besökare på vår hemsida.

Öppna, redigera och radera dina egna data

Du är alltid välkommen att kontakta oss och ta reda på vilken typ av data vi har om dig och eventuellt ta bort den om du vill.

Vi har skrivit allt ovan för att vara så transparenta som möjligt om de data vi samlar in via vår hemsida, och vi hoppas att det har gett dig en bra inblick i varför och hur vi använder den data som vi samlar in via vår hemsida.

Vi tar väl hand om dina uppgifter och skulle aldrig dela med oss av dem eller sälja dem.

Vår webbplats använder cookies från följande tredje parter:

Google Analytics: för statistiska ändamål. Du kan avvisa cookies från Google Analytics genom att klicka här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook: Ange via Facebook om du interagerar med Facebook-plugin eller redan är inloggad på Facebook från en annan källa för att kunna interagera med dem.

Läs också:
> Köpvillkor
> Policy angående persondata